Despre noi

Din pasiune pentru horticultur─â echipa ERMA v─â ofer─â materiale s─âditoare de calitate ├«n toate sezoanele anului. Suntem reprezentan╚Ťii firmei Schneider B.V. din Olanda, firma cu mare diversitate de semin╚Ťe anuale ╚Öi bienale, r─âsaduri anuale ╚Öi bienale, precum ╚Öi r─âsaduri perene. Calitatea ╚Öi varietatea soiurilor Schneider sunt incontestabile.

De la firma Elsner PAC (Germania) importam sortimentele de Pelargonium zonale, interspecifice și cele curgătoare. În fiecare an vă oferim soiuri noi și culori magice, butași de înaltă calitate. Totodată colaborăm și cu firma Dobay din Ungaria, firma care face posibil ca horticultorii cu o capacitate mai mică să aibă acces la o varietate de plante pe tăvi alveolare mai mici.

Pentru sezonul de crizanteme oferim o palet─â larg─â de soiuri superbe, produse de compania JoluPlant din Belgia, cu un o combina╚Ťie de culori irezistibile.

De un timp mai îndelungat avem o colaborare fructoasă cu firma C.J.M. Vester care are locul în Voorhout (Olanda), inima bulbilor de flori, zona ce își merită un astfel de nume datorită solului roditor de care se bucură.

Pe l├óng─â servirea clien╚Ťilor cu materialele s─âditoare de calitate, venim ├«n ajutorul produc─âtorilor ╚Öi cu tehnologii de cultivare, ├«ngrijire ╚Öi cre╚Ötere a diferitelor plante din oferta noastr─â. Facem acest lucru pe baza experien╚Ťei noastre acumulate pe parcursul a 15 ani, noi fiind de asemenea ╚Öi horticultori, nu numai distribuitori. ├Än solarele noastre construite pe o suprafa╚Ť─â de 4000 m2 cultiv─âm acelea╚Öi soiuri pe care vi le oferim ╚Öi dumneavoastr─â ╚Öi cunoa╚Ötem provoc─ârile speciale cu care se confrunt─â horticultorul zi de zi.

Obiective

Scopul nostru primordial este ca prin intermediul reprezentan╚Ťilor de zon─â s─â construim o leg─âtur─â ├«ntre firma noastr─â ╚Öi clien╚Ťi. Dorim ca clien╚Ťi no╚Ötri s─â ob╚Ťin─â ├«mpreun─â cu produsele comandate tehnologii de cultivare pentru fiecare cultur─â ├«n parte ╚Öi un program corect de alimenta╚Ťi nutri╚Ťional─â ├«n toate fazele de cre╚Ötere ale plantei. Asigur─âm consultan╚Ť─â ├«n cazul ├«n care clien╚Ťi no╚Ötri ├«nt├ómpin─â greut─â╚Ťi ├«n privin╚Ťa protec╚Ťia plantelor. Totodat─â ├«mp─ârt─â╚Öim cu drag ideiile noastre referitor la combina╚Ťii de culori ╚Öi compozi╚Ťi de flori.

Oferte

  • Semin╚Ťe de flori anuale ╚Öi bienale
  • R─âsaduri anuale, bienale, ╚Öi perene
  • Buta╚Öi de mu╚Öcate zonale ╚Öi curg─âtoare
  • Buta╚Öi: flori de balcon, crizanteme ╚Öi poinsettia
  • Bulbi zambile ╚Öi lalele
  • Ghiveci de flori
  • ├Ängr─â╚Ö─âminte solibile